PERSONLIG TRÄNING

powered by

PERSONLIG TRÄNING

Våra meriterade och licensierade personliga tränare utvecklar specifikt anpassade tränings- och kostupplägg efter dina förutsättningar och behov. Vi utvecklar även lösningar för dig som vill träna hemma eller på jobbet. Ett PT-pass varar normalt 60 minuter men finns även att boka som 30 minuters pass. Vill du träna tillsammans med en vän har vi även en tjänst som heter "pt duo".

PT DUO

Intresserad av att anlita en PT tillsammans med din vän eller kollega?

 

"PT duo" innebär att du tränar tillsammans med en andra klient  av ditt val under coachning av våra tränare. Träningen blir roligare och mer fartfylld och man kan dessutom välja att göra passet mer tävlingsinspirerat för en extra motivationsboost!

En annan fördel är att priset blir billigare (per person) än om du hade bokat en PT ensam.

TRÄNINGSSCHEMA

Vad har du för mål? Gå ner i vikt, bygga muskler, förbättra dig inom en sport eller bara må bra? Våra träningsscheman görs helt från grunden och är 100% anpassat efter dina förutsättningar och behov.


Det går bra att köpa träningsscheman genom oss utan att boka PT-timmar.

MANUELLT MOTSTÅND

Manuellt motstånd är en av de träningsmetoder som blivit allt mer populär sista tiden. Här jobbar vi inte med tunga vikter och maskiner utan helt och hållet med motstånd mellan dig och din PT. Detta kan utföras liggande, sittande och stående. Antingen använder vi handdukar som greppverktyg eller bara handflatorna.

 

Detta kan vara ett lämpligt komplement till din ordinarie gymträning för att "hitta" de rätta musklerna dvs jobba på att få mer kontakt.

First Class Personal Training Sverige

Hantverkaregatan 6A, 211 55 Malmö

Phone: +46733707023

E-mail: info@firstclasspt.se

Web: www.firstclasspt.se

Copyright © 2015 First Class Personal Training Sverige. All rights reserved