PERSONLIG TRÄNING

PERSONLIG TRÄNING pt30 och pt60

Våra meriterade och licensierade personliga tränare utvecklar specifikt anpassade tränings- och kostupplägg efter dina förutsättningar och behov. Vi utvecklar även lösningar för dig som vill träna hemma eller på jobbet (som friskvård i malmö).


Ett PT-pass varar normalt 60 minuter men finns även att boka som 30 minuters pass. Vill du träna tillsammans med en vän har vi även en tjänst som heter "pt duo". Bäst PT i Malmö hittar du hos First Class PT Malmö - personlig träning i världsklass!

PT DUO & PT GRUPP

Sugen på att anlita en PT tillsammans med din vän eller kollega? Välj bäst pt i malmö och kom igång direkt!

 

"PT duo" innebär att du tränar tillsammans med en andra klient  av ditt val under coachning av våra tränare. Träningen blir roligare och mer fartfylld och man kan dessutom välja att göra passet mer tävlingsinspirerat för en extra motivationsboost!

En annan fördel är att priset blir billigare (per person) än om du hade bokat en PT ensam.

TRÄNINGSSCHEMA

Vad har du för mål? Gå ner i vikt, förbränna fett, bygga muskler, förbättra dig inom en sport eller bara må bra? Ett träningsschema görs helt från grunden och är 100% anpassat efter dina förutsättningar och behov. Effektiv träning med andra ord.


Det går givetvis bra att köpa träningsscheman genom oss utan att boka timmar hos en personlig tränare. Kontakta First Class PT malmö idag för en gratis konsultation.

MANUELLT MOTSTÅND

Manuellt motstånd är en av de träningsmetoder som blivit allt mer populär sista tiden. Här jobbar vi inte med tunga vikter och maskiner utan helt och hållet med motstånd mellan dig och din PT. Detta kan utföras liggande, sittande och stående. Antingen använder vi handdukar som greppverktyg eller bara handflatorna.

 

Detta kan vara ett lämpligt komplement till din ordinarie gymträning för att "hitta" de rätta musklerna dvs jobba på att få mer kontakt. Boka ett gratis möte i malmö och välj bäst pt för dig!