KOSTRÅDGIVNING

powered by

KOSTRÅDGIVNING

För att få ut maximalt av din träning gäller det att du sköter kosten. Oavsett om du vill gå ner i vikt eller lägga på dig muskelmassa så är det av största vikt att du har en kostplan som fungerar. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller avancerad motionär, vi kan skräddarsy ett kostschema helt efter dina förutsättningar och behov.

Vi kommer att räkna ut ditt BMR (basal metabolic rate), alltså din dagliga totala kaloriförbrukning i fullständig vila samt din dagliga kaloriförbrukning med hänsyn till aktivitet såsom träning, arbete och fritidssyssla. Därmed kommer vi att behöva lite uppgifter från dig såsom ålder, vikt, längd, träningsmängd och övrig aktivitet.

 

Kostschemat ingår i alla våra PT-paket men det går även bra att köpa ett kostschema utan att boka PT-timmar. Kostschemat kommer att skickas till dig elektroniskt via mail.Har du generella frågor kring kosten går det bra att ställa dem till oss. För mer personlig kostrådgivning råder vi dig att avsätta lite tid av bokade PT-timmar. Det går bra att t.ex boka en PT-timme där man tränar 45 minuter för att sedan sätta sig ner och diskutera kosten som ett avslut.

Som aktiv kund hos oss kommer du dessutom ha exklusiv rätt att kontakta oss även utanför pass och möten för frågor kring kost och träning. Obs. Vi kan ej garantera direktsvar.LIVSMEDELSDATABASEN


Följande text är hämtad från livsmedelsverkets hemsida.

 

Livsmedelsdatabasen innehåller knappt 2100 livsmedel och maträtter. För varje livsmedel ges värden för över 50 näringsämnen.

 

Livsmedelsdatabasen ska spegla det svenska livsmedelsutbudet. Databasen måste ständigt uppdateras eftersom en rad nya livsmedel lanseras varje år samtidigt som ingredienser och tillverkningsprocesser byts ut i befintliga livsmedel. Utöver de näringsämnen som visas finns det värden för ytterligare vitaminer, mineraler och bioaktiva ämnen i 250-350 livsmedel.


För direktlänk till livsmedelsdatabasen tryck här!

First Class Personal Training Sverige

Hantverkaregatan 6A, 211 55 Malmö

Phone: +46733707023

E-mail: info@firstclasspt.se

Web: www.firstclasspt.se

Copyright © 2015 First Class Personal Training Sverige. All rights reserved