KOSTRÅDGIVNING

Kostrådgivning hos kostrådgivare i Malmö

För att få ut maximalt av din träning gäller det att du sköter kosten. Oavsett om du vill gå ner i vikt eller bygga muskler så är det av största vikt att du har en kostplan som fungerar. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller avancerad motionär, vi kan skräddarsy ett kostschema helt efter dina förutsättningar och behov.

Vi kommer att räkna ut ditt BMR (basal metabolic rate), alltså din dagliga totala kaloriförbrukning i fullständig vila samt din dagliga kaloriförbrukning med hänsyn till aktivitet såsom träning, arbete och fritidssyssla. Därmed kommer vi att behöva lite uppgifter från dig såsom ålder, vikt, längd, träningsmängd och övrig aktivitet.

 

Kostschemat ingår i alla våra PT-paket men det går även bra att köpa ett kostschema utan att boka PT-timmar. Ditt kostschema kommer skickas till dig elektroniskt via mail. Du kan nu även välja att baka in kostrådgivning om du väljer friskvård i malmö genom first class pt malmö!


Kontakta bäst kostrådgivare i malmö för effektiv viktminskning. First Class PT Malmö har både licenserade personliga tränare och kostrådgivare som hjälper dig med effektiv viktnedgång. Bäst PT i malmö enligt omdömmen / rating på google och facebook.


Besök www.firstclasspt.se för mer info om viktminskning, viktnedgång, fettförbränning, kostrådgivning och kostschema (kostprogram). Konsultationer är gratis! Bäst pt i malmö hittar du hos first class pt malmö!

Har du generella frågor kring kosten går det bra att ställa dem till oss. För mer personlig kostrådgivning råder vi dig att avsätta lite tid av bokade PT-timmar. Det går bra att t.ex boka en PT-timme där man tränar 45 minuter för att sedan sätta sig ner och diskutera kosten som ett avslut.

Som aktiv kund hos oss kommer du dessutom ha exklusiv rätt att kontakta oss även utanför pass och möten för frågor kring kost och träning. Obs. Vi kan ej garantera direktsvar. Boka gratis möte och välj din pt i malmö med omsorg - välj bäst pt för dig och din kropp!LIVSMEDELSDATABASEN


Följande text är hämtad från livsmedelsverkets hemsida.

 

Livsmedelsdatabasen innehåller knappt 2100 livsmedel och maträtter. För varje livsmedel ges värden för över 50 näringsämnen.

 

Livsmedelsdatabasen ska spegla det svenska livsmedelsutbudet. Databasen måste ständigt uppdateras eftersom en rad nya livsmedel lanseras varje år samtidigt som ingredienser och tillverkningsprocesser byts ut i befintliga livsmedel. Utöver de näringsämnen som visas finns det värden för ytterligare vitaminer, mineraler och bioaktiva ämnen i 250-350 livsmedel.


För direktlänk till livsmedelsdatabasen tryck här!