Tjänster

SÅ KOMMER DU IGÅNG

STEG 1

INTERVJU & HÄLSODEKLARATION

 

Innan vi på first class pt malmö påbörjar någon träning med dig är det viktigt att vi går igenom din sjukdom- och skadehistorik, träningserfarenhet, förutsättningar och nuvarande målsättning.

Detta för att vi ska kunna ta fram ett så säkert och effektivt upplägg som möjligt. Här bedömer vi också huruvida vi kan ta dig an som klient eller om vi exemeplvis behöver utlåtande från sjukgymnast eller ortoped först.

Intervjun ingår i startavgiften och betalas endast en gång.

STEG 2

TESTER & ANALYSER

 

Om behov finns eller om du önskar har vi möjlighet att väga dig, mäta fett, muskelmassa, skelettvikt och övrig vikt samt utföra tester av olika slag såsom kondition, rörlighet, hållning och styrka..

Vi på first class pt malmö använder endast mätinstrument av högsta kvalité som t.ex. kalipermätare från  Harpenden-calipers. 

STEG 3

BÄSTA UPPLÄGGET FÖR DIG

 

Utifrån den information vi nu har om dig kan vi presentera en helhetslösning för att du på ett så säkert och effektivt sätt ska kunna nå dina mål.

Genom att träna och äta optimalt kommer du att nå dina mål snabbare och förhoppningsvis finna en livsstil du trivs med och vill fortsätta med.


Träna med bäst pt i malmö. Nu med gruppträning, terapeutisk stretching och friskvård i malmö.